Ekrem Başer İlkokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Okulumuzun 2011-2012 öğretim yılında orta okula geçen öğrenci sayısına göre başarısı %100 dür

Saatler: 09:00 BAŞLAMA 15:05 BİTİŞ
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, eTwinnig, Erasmus
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinnig, Erasmus

Telefon - 02583857034

Belgegeçer - (258) 385 7002

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ekrembaserilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖVEÇLİK MAH. FİKRETKAYA CAD.NO3 MERKEZEFENDİ DENİZLİ

Öğretmen :15
Öğrenci :141
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Kurumumuz Denizli-Merkez İlçesinde Merkez Göveçlik mahallesinde Eğitim ve Öğretim hizmeti vermektedir. Okulumuz Bodrum Kat Hariç 3 katlı bir ana bina’dan oluşmaktadır. Okulun toplam alanı 5,140 m2’dir.

Adres - GÖVEÇLİK MAH. FİKRETKAYA CAD.NO3 MERKEZEFENDİ DENİZLİ

Ulaşım MİNÜBÜS+BELEDİYE OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 9 KM UZAKLIKTA